Door samenwerking meer bewegen van jong tot oud. Doe je mee?

Bewegen is goed en gezond voor iedereen! Op zondag 19 september van 10:00 tot 16:00 uur organiseren we daarom rondom ’t Kempke in samenwerking met verschillende organisaties de eerste Open Clubdag van Ravenstein e.o.

Op de Open Clubdag kun je meedoen aan de volgende programma onderdelen: tennis, scouting activiteiten, line dance, jeu de boules, voetbal, volleybal, sport & spel (t/m 9 jaar), pickle ball en bootcamp.

Het programma is zo opgezet dat je aan meer onderdelen kunt meedoen. Je kunt je voor meer of zelfs alle onderdelen aanmelden. Zowel de ochtend als middag is ingedeeld in blokken van 30 min.

Uitgebreide informatie over de begin- en eindtijden van alle onderdelen in zowel het ochtend als het middagprogramma is binnenkort beschikbaar op deze plek.

Aansluitend is er een gezellige afsluiting op het terras van tennisvereniging De Witte Raven.

Deelnemende organisaties: De Witte Raven, Scouting Ravenstein, KBO, VVR/Vesta ’19, Voreo, de basisscholen, Cloudzclub, Monkey Moves, de Dorpsraad en het SEC.

Download hier de A5 flyer van de Open Clubdag

Doe mee en meld je aan!

Iedereen, van jong tot oud, is welkom. Meld je aan via info@sportraadravenstein.nl of via je eigen vereniging. We zien je graag op 19 september bij ’t Kempke!