Op zondag 19 september 2021 organiseren we samen met andere organisaties de eerste Open Clubdag van Ravenstein e.o. Lees er meer over en meld je aan op:

Interview: Verdwijnt de binnensport in Ravenstein samen met de te dure sporthal? – juni 2020

Sporthal de Hoge Graaf is in 2023 economisch afgeschreven. In het interview met DTV op 23 juni 2020 geeft Hugo Suppers aan waarom de sporthal behouden zou moet worden en welke mogelijkheden wij daartoe als Sportraad zien. Ga voor het volledige interview naar de website van DTV: https://dtvnieuws.nl/nieuws/artikel/verdwijnt-de-binnensport-in-ravenstein-samen-met-de-te-dure-sporthal


Ondersteuning door SEC via NOC*NSF – juni 2020

Op 3 juni 2020 ontvingen wij de bevestiging vanuit NOC*NSF dat er uit het nationale sportakkoord  een bedrag van € 2.250,-  beschikbaar wordt gesteld aan het SEC om procesbegeleiding te kunnen geven aan onze Sportraad.


Stimuleringsbudget Osse Sportakkoord – mei 2020

Op 25 mei 2020 overhandigde wethouder Kees van Geffen een cheque voor een stimuleringsbudget van € 250,- aan de Sportraad. In november 2020 brengen wij verslag uit waaraan we het budget hebben besteed en wat het heeft opgeleverd.

SONY DSC

Oprichting Sportraad  – december 2019

Op 27 december 2019 is de Sportraad als formele stichting opgericht. Een aantal verenigingen heeft een donatie toegezegd.


Osse Sportakkoord –  oktober 2019

In oktober 2019 is het Osse Sportakkoord gesloten. Sportraad Ravenstein e.o. (op dat moment nog in oprichting) is uiteraard één van de 45 ondertekenaars van dit akkoord.

Het hele sportakkoord lees je hier.


Ondersteuning door Dorpsraad –  juli 2019

De Dorpsraad Ravenstein ondersteunt het initiatief van de Sportraad Ravenstein e.o. De Dorpsraad is dan ook één van de partners van de Sportraad. In de vorm van een donatie heeft zij het mede mogelijk gemaakt dat de Sportraad een formele stichting heeft opgericht.


Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt deze in je mailbox. Dank voor je belangstelling!